Om Loft Eiendom

Loft Eiendom bygger og selger nøkkelferdige fritidsleiligheter med gjennomtenkte og smarte løsninger, tidløs design og umiddelbar nærhet til rå, norsk natur.

Vi prosjekterer alle leilighetene våre selv. Det betyr at vi står for alt fra kjøp av tomter, planløsning og materialvalg, til at leilighetene står ferdige og er et fristed hvor du som kjøper kan sette livet på pause.

Med full kontroll på hele prosessen, utformer vi leilighetene akkurat slik vi ønsker, uten kompromisser. Derfor vil en leilighet fra Loft Eiendom alltid ha et høyt komfortnivå, være utstyrt med smart teknologi og stilfulle materialvalg, tilnærmet vedlikeholdsfritt og med enkel tilgang på vaktmestertjenester. 

Like utenfor døra ligger alltid naturen og venter, enten du ønsker en tur på ski eller til fots, eller bare vil ha noe å hvile øynene på.

Lurer du på noe om prosjektene våre, eller ønsker du å avtale en visning, anbefaler vi at du bruker kontaktskjemaet vårt. Ønsker du å se en oversikt over alle prosjektene våre, finner du det her.