Tilvalg i 2. etasje

I oppstartsmøtet kommer dere til å ha møte med Comfort (rørlegger), Nyvold installasjon (elektriker) og Trysil Entreprenør (entreprenør). I etterkant av møtet har dere direkte dialog med de ulike selskapene og foretar de endelige beslutningene. Trysil Entreprenør tar videre dialog når de endelige beslutningene er tatt.

Denne siden er relatert til de endringene som Trysil Entreprenør tilbyr. I møte med dem får dere presentert ulike vareprøver av gulv, vegger, fronter kjøkken osv.

Kjøkken

Schmidt er leverandør av kjøkken. Dere får en kort presentasjon av Schimdt kjøkkenet i oppstartsmøtet med Trysil Entreprenør. I etterkant av møtet så booker dere møte med Schmidt Tønsberg for en mer detaljert gjennomgang og tilpasning av kjøkkenet. Kjøkkenmodellen som følger leiligheten er Arcos i fargen Caneo og Marvel benkeplate. Håndtakene er modellen “7J” lakkert i samme farge som kjøkkenfrontene. Dere står fritt til å velge mellom 24 ulike farger på skrog og fronter uten tillegg i prisen.

Etter oppstartsmøtet så booker dere time hos Ane Karoline Bruskeland hos Scmidt i Tønsberg (ane@schmidt-tonsberg.no).

Gulv

Saga Parkett er leverandør av gulv. Parketten som følger leiligheten er en tre stavs parkett som heter Saga Classic White Ash 5G . Vi har valgt ut 2 andre farger fra Saga Classic serien og Saga Basic serien som dere kan velge mellom med et tillegg i prisen.

For de som har etterspurt 1-stavs parkett så kan vi tilby parkett i Saga Premium serien i fire ulike farger mot et tillegg i prisen.

Vegg
Vyrk er leverandør av panel til tak/vegger, utforinger til dører og vinduer og listverk. Panel, utforinger, dører og listverk leveres i samme farge. Panelet som følger leiligheten er 14*120 glattpanel i fargen Skigard. Det er mulig å velge andre farger mot et tillegg i prisen, mer informasjon om dette kommer i løpet av kort tid.

Peisovn

Leverandør av peisovn er Schiedel. Peisen som følger leiligheten er Sargas 1. Dere kan velge mellom andre modeller fra denne leverandøren mot et tillegg i prisen.

Dører

Ytterdører leveres i mørk grå og er ikke mulig å endre på grunn at vi ønsker et uniformt utseende på boligene. Innerdører leveres i tilsvarende farge som panel, men kan leveres i andre farger mot tillegg i pris.

Fliser

Leverandør av fliser er Bergersen flis. Vi har valgt ut fliser fra en serie som heter Bergersen Extra, det er fliser i porselen med betong utseende i en kvalitet som tåler større slitasje. Flisene kommer i mange ulike størrelser, alt fra 5*5 til 60*120, noe bestillingsvare og noe lagervare. Flisene er rektifiserte, det betyr at flisene er renskjært i etterkant av produksjon, noe som gjør at alle flisene har eksakte mål. Dette gir mulighet til å benytte veldig smale fuger ned til 2 mm.

På badet leverer vi 60*60 fliser på vegg og gulv og 10*10 på gulvet i dusjen i samme fargenyanse som DAR63722 (se Bergesens nettside). På vaskerom/bod er det 30*60 flis i samme fargenyanse som på bad og i gangen er det 30*60 fliser i samme fargenyanse som DAR63725 (også på nettsiden). Det er mulig å endre dimensjoner og farge på flisene mot et tillegg i prisen.

Flisene er utstilt hos Bergersen flis på Lade og flisene kan dere også se i leverandørens brosjyre (side 68-71).

Trapp og gelender hems

Leverandør av trapp og gelender på hems er Stryntrappa. Trappemodellen de leverer heter Fauna og leveres i furu med stusstrinn i samme tresort. Trapp og vanger leveres i fargen værbitt grå i mattlakk som har fargetoner som er lik panelet. Det er mulig å endre både tresort og fargetoner mot et tillegg i prisen.

Gelender på hems leveres i furu i fargen værbitt grå og har samme utseende som gelenderet i trappen. Gelenderet kan leveres i glass og med andre farger mot tillegg i pris.

Plassbygde møbler

Vi stiller med egen møbelsnekker som har ansvar for montering av kjøkken og som kan lage plassbygde møbler. Vedlagt finner dere eksempel på plassbygde senger som de har levert i andre prosjekter. Møblene kan leveres i forskjellige tresorter og man kan eksempelvis integrere nattbord, skuffer, stikkontakter etc. i selve møbelet.