Trysil – Mosetra

Her har vi lagt til rette for et enkelt liv på fjellet med fokus på avslapning, sosialt samvær og fritidsaktiviteter. Her parkerer du bilen i garasjen og kommer til en ferdig oppvarmet hytte, hviler beina i sofaen og nyter den flotte utsikten. Store, lyse og åpne oppholdsrom åpner for sosialt samvær over en kopp kaffe eller et bedre måltid. 

Hyttas beliggenhet ved alpinsenteret i Trysilfjellet og skiløyper gir enkel tilgang til aktiviteter for både store og små. Her er det bare ta turen rett ut i skiløypa eller bort til Norges største alpinsenter. Når snøen har takket for seg kan man ta turen ut i svært godt tilrettelagte sykkel- og turstier i og ved alpinanlegget samt fjellområdene rundt. Trysil har stor satsing på sommeraktiviteter som blant annet stisykling og er i dag Skandinavias ledende stisykkeldestinasjon.

Utsikt, praktisk komfort og tilgjengelighet har vært sentrale begrep i utformingen av denne hytta. Klassisk, lun hyttestemning gjenskapes i et moderne uttrykk – med rene linjer og stramme former i stilrene omgivelser. Hver kvadratmeter er utnyttet med tanke på den enkelte romfunksjon. Et stort, lyst og åpent oppholdsrom lar den slående utsikten spille hovedrollen. Rommet åpner for fleksibel møblering for at utsikten kan nytes til det fulle. Vaskerom/sportsbod og inngangsparti har godt med plass til både klær, utstyr og praktisk armslag.